Dagens ret uge 4

Det varme køkken lukker kl. 21.30 eller efter aftale.

Uge 4 (21. januar - 25. januar)


Mandag
Boller i karry med ris & mango chutney
79,-

Tirsdag
Stegt flæsk m/ persillesauce, nye kartofler, rødbeder & sennep
89,- ad libitum 110,-
eller Forloren hare, hertil tyttebær, asier & kartofler
79,-

Onsdag
Mørbradbøf med bløde løg, champignon & kartofler
89,-

Torsdag
Wienerschnitzel, hertil ærter, brasede kartofler og skysauce
115,-

Fredag
Helstegt oksefilet, hertil rødvinssauce, ristede kartofler & grøn salat
99,-

HUSK, det er en god idé at bestille i forvejen.
Stegt flæsk og wienerschnitzel skal bestilles dagen før,
af hensyn til kødgrossisten.

Vi glæder os til at se jer i Café Conrad.
Tunehøj 7, 4030 Tune
Tlf.: 22 75 22 21 - mail: cafeteria@tunehallen.dk