Dagens ret uge 3

Det varme køkken lukker kl. 21.30 eller efter aftale.

Uge 3 (14. januar - 18. januar)


Mandag
Helstegt kalveculotte, serveret med champignon a´la creme & ristede kartofler
89,-

Tirsdag
Stegt flæsk m/ persillesauce, nye kartofler, rødbeder & sennep
89,- ad libitum 110,-
eller Dampet fiskefilet, hertil grønne asparges, kartofler & persillesauce
89,-

Onsdag
Ungarsk gullasch, serveret med kartoffelmos
89,-

Torsdag
Wienerschnitzel, hertil ærter, brasede kartofler og skysauce
115,-

Fredag
Bøf saute stroganoff, hertil bacon, champignon & ris
99,-

VM Håndbold på storskærm
Mandag kl. 20.00 - Danmark - Saudi Arabien
Tirsdag kl. 20.45 - Danmark - Østrig
Torsdag kl. 20.15 - Danmark - Norge

HUSK, det er en god idé at bestille i forvejen.
Stegt flæsk og wienerschnitzel skal bestilles dagen før,
af hensyn til kødgrossisten.

Vi glæder os til at se jer i Café Conrad.
Tunehøj 7, 4030 Tune
Tlf.: 22 75 22 21 - mail: cafeteria@tunehallen.dk